Иконата на сръбската музика Лепа Брена посрещна рождения си ден на 20 октомври в компанията на най-близките си приятели и семейството  ѝ по нетрадиционен начин.

Балканската звезда, която подготвя Best Of концерт в "Арена Армеец" от 20.00 ч. на 18 декември, навръх празника си бе специален гост на сватбата на своя колега, младия изпълнител Марко Гачич и неговата половинка Горана Бабич.

Младоженците изненадаха легендарната певица, която навърши 57 години, с бутикова 5-етажна торта с нейния лик. От своя страна Брена ги поздрави с трогателното изпълнение на песента "Ja nemam drugi dom".

"Не мога да намеря правилните думи, за да ви благодаря!", сподели звездата с всички присъстващи на сватбата и допълни: "Отдавна престанах да празнувам моите рождени дни за сметка на тези на децата ми. На днешния ден е по-важно за мен да отпразнуваме красивата любов на младите влюбени и да им благодаря от сърце, че ме направиха част от щастливия им  ден".   

Билети за концерта в София - чрез мрежата на Eventim. Цена на пропуските: от 20 до 55 лева. VIP пакети  - от bileti365.com.

Организатор на събитието е Moko Solution.