Певицата Лилана подкрепи осмата национална кампания "Не карам пил" на радио FM+, където заедно с промоционалния екип на радиото и спонсора "Каменица" тя раздаваше на шофьорите на едно от най-оживените кръстовища в София стикери с надслова на кампанията, кен с безалкохолно пиво "Каменица 0%" и промоционални ароматизатори за кола.

Обществената програма "Не карам пил" се подкрепя от едни от най-известните световни и български поп и рок изпълнители. До този момент в инициативата на големи столични кръстовища се включиха Румънеца и Енчев, Руши Виденлиев, Дидо и Митко от D2.

Чрез ефира на радио FM+ послания до слушателите отправиха и Елтън Джон, Род Стюърт, Аеросмит, Ар И Ем, ФСБ, Белослава, Графа, Б.Т.Р., Камен Воденичаров, Ники Кънчев, Зуека, Наталия Симеонова, Део, Иван и Андрей от "Мюзик Айдъл", Дони и Нети и други.

Кампанията [B]“Не карам пил”[/B] има за цел да [B]напомня на шофьорите да поемат отговорност към околните[/B] като не пият алкохол преди да седнат зад волана и че голяма част от пътно-транспортните произшествия се дължат на употребата на алкохол. [IMG 339249261655.jpg left]