Около 30 000 лева донесе Свети Валентин на Лили Иванова, писа "Шоу".

В нощта на влюбените дамата на българската естрада направи феерично двучасово шоу в пиано-бара на суперлуксозния грандхотел "Велинград" в едноименния спа-център. Едновременно с това беше поставен и нов ценови рекорд. Входното билетче за всеки посетител се закова на 100 лв., от което се формира и хонорарът на певицата. 300 влюбени, сред които и ВИП-гостите, си платиха входната такса.

Сред тях, по непотвърдена информация, не е бил само собственикът на комплекса Лука Луканов. Почти всеки от гостите се беше въоръжил с ефектно опаковани скъпи букети за примата. Огромният куп китки, струпани на подиума само два часа по-късно, според свидетели, поели обратно към цветарските магазини.

Самото шоу премина при драконовски мерки да сигурност. Достъпът за журналисти бе абсолютно забранен. Подстъпите към хотела бяха завардени от велинградски и пазарджишки полицаи. Двайсетина бодигардове от частна охранителна фирма изземаха камери, фотоапарати и телефони със записващи устройства, твърди репортер на изданието.

Въпреки високата входна такса и наистина прекрасния саунд, акомпаниращото трио от саксофонист, пианист и цигулар не можа да убеди посетителите, че не слушат предварително монтиран запис.