Лили Иванова ще получи 60 000 евро от двата си концерта, обявени в НДК за средата на ноември. Примата на естрадата предварително била уговорила сумата, която е осигурена от спонсори.

Обслужващият й персонал също ще вземе премии, благодарение на спомоществувателите. Приходите от билети щели да идат изцяло за реклама, наем на залата и парит за щатните служители на НДК, които задължително се водят на ведомост за всяко външно събитие, пояснява "Шоу".

Певицата ще наеме собствена охрана за концертите, защото не вярвала в почтеността на пазачите, предлагани от Двореца на кулурата. Там на няколко пъти станаха крупни кражби, при които с пари, телефони и бижута изгоряха Кичка Бодурова и Маргарита Михнева.

Изпълнителката ще се бръкне с 5 хилядарки за шестима души охрана. Те щели да я обгрижват в гримьорната и да я отбраняват от нахални фенове по време на самите превставления.    

Сравнен с настоящия, хонорарът на Иванова, срещу който тя се изяви във Вършец послучай празника на града например, бе направо смешен - 13 хиляди лева, припомнят паметливи.  

Певицата готви своя първи концерт в Париж. Тя ще пее в зала "Олимпия" на 9 януари 2009. Лили потвърди вестта на шоу в Плевен наскоро.