Лив Лайлър (Liv Tyler) все по-често мисли дали да не опита певческа кариера.

Красивата актриса е дъщеря на фронтмена на Аеросмит (Aerosmith) - Стивън Тайлър.

Да бъде на сцена и да пее била нейна отколешна мечта, която може да се сбъдне в мюзикъл, поставен на Бродуей, информира "Контактмюзик".

Вестта, че Лив има желание да поеме "в стъпките на баща си" звучи странно за феновете на Аеросмит, тъй като до миналата година тя категорично не одобряваше дейността и особено поведението на татко си.

Актрисатата не веднъж е упреквала Стивън Тайлър както за неговия "рокендрол начин на живот", така за встрастяването му към високите скорости на моторите. Дори дълго време отказваше да се среща с баща си.

От друга страна, тя е свързана с музиката. Лив е щастливо омъжена за вокалиста на глем рокаджиите Спейсхог, Ройстън Лангдън. Вегетарианка. Ненавижда пиърсинг и татуировки. През 2002 зарязва цигарите, след като ги е захванала на 14-годишна възраст. Кръстница на сина на Кийт РичардсМарлон. Има безспорно успешна кариера в киното, а е и сред рекламните лица на "Givenchy Perfume And Cosmetics". За нея се твърди, че изпсувала един-единствен път: по адрес на папараци.