Артистите от проекта "Live From Buena Vista – The Havana Lounge" са пожелали да се срещнат с родни фенове преди изявата си в България.

Но поради натоварения си график не са потвърдили намеренията си засега, съобщиха организаторите на събитието "Loud Concerts".

Както "MySound.bg" извести, третият гастрол на знойните кубинци е в зала 1 на НДК на 10 февруари.

“Ако успеем да стигнем навреме - много искаме пак да се срещнем с приятели и фенове, които ни обичат в България. Винаги съм казвала, че в Европа българите най-много приличат на кубинците”, признава Тереза Гарсия Катурла, солистка на шоуто.

При последното си гостуване у нас, минути преди началото на изявата, цялата трупа се срещна с десет души от публиката, спечелили от различни игри “мийт енд грийт”.

Десет души още помнят усмивките, с които бяха посрещнати от кубинците, но явно и те са запазили спомена си от тези мигове. Организаторите споделят, че дори някои от миналогодишните късметлиии са ги потърсили с молба за нова среща с именитите кубинци, разбирайки, че отново ще гостуват у нас.  Дали ще имат втори шанс, предстои да разберем скоро.

Ясно е обаче какво може да се очаква от гостите - традиционна кубинска музика от 30-е години на миналия век, чан-чан и класически сон, поднесени страстно и от сърце.

Звездите традиционно не са поискали нещо специално за гримьорните си. В менюто им преобладава голямо количество кафе, мляко, чай и, разбира се, ром.
Ще похапват различни видове сладки и захарни бисквити.

Билети за събитието - ексклузивно в мрежата на "Ticketstream.bg", в магазините на "Office1Superstore", "M-Tel", "Orange Center", "Eventim.bg" и в Билетен център в НДК.

Цената им е от 25 лв. до 90 лв.