Зала 1 на НДК отново ще се разлюлее в любимите ритми и емоции, поднесени от Live From Buena Vista - The Havana Lounge.

Темпераментните кубинци пристигат в София отново по покана на "Жокер Медиа", като традицията да гостуват у нас през февруари пак е спазена

Артистите, които се радват на огромна популярност навсякъде по света и “да се раздадат докрай на сцената”, е тяхна запазена марка, ще гастролират за трети път в родината ни в познатия състав.

С централна роля в шоуто ще разпознаем уникалната Тереса Гарсиа Катурла (Teresa Garcia Caturla) (от групата Афро-Кюбън Олстарс) и Хулио Алберто Ернандес (Julio Alberto Fernandez) (от Buena Vista Social Club). Младата Мария Виктория Родригеi отново ще ги подкрепи с глас и танци, а зад рояла ще седне РодолфоПеручинАргудин.

Проектът се заражда като продължение на сагата  Buena Vista Social Club през 2003, интегрирайки музиканти, принадлежащи на първоначалната група на Buena Vista Social Club - Пио Лейва, Хулио Алберто Ернандес, Хулиен Овиедо, Янко Писако, и на Афро-Кюбън Олстарс - Тереса Гарсия Катурла, ГийермоРубалкабаГонсалес, заедно с още други чудесни инструменталисти и певци като Томас ПангаРамос, АдалбертоКанделитаАвила, Родолфо ПеручинАргудин.

Оттогава формацията прави по две турнета на година из Европа и в различни точки на света. От началото на 2010 програмата на неуморните артисти е запълнена с участия в Европа и Азия.

Билетите за шоуто са в продажба от днес на касите в "Билетен център", НДК, и в Интернет - чрез мрежата на "Tickestream.bg".

Цените им варират от 25 лв. до 90 лв.