bTV Action ще излъчи церемонията по връчването на деветите годишни "Награди за видеоигри" 2011 от 18.00 ч. днес.

Шоуто включва изяви на най-големите звезди от света на развлекателната индустрия като Чарли Шийн, Бруклин Декер, рапъра LL Cool J (на снимката вляво), Хълк Хоуган и други.

В изявата се включи и рок дуото, носител на "Грами" (Grammy) The Black Keys и номинираният за "Грами" денс мюзик иноватор  deadmau5, който помогна за интересната трансформация на спектакъла чрез визуално представяне на звука в реално преживяване на видеоигра.

Галата отличава значимите постижения и качества на игри, дизайнери, анимация, пробив в технологиите, музика и изпълнения през последните години в индустрията. Наградите предлагат и поглед към бъдещето на гейминга, включително ексклузивен преглед на едни от най-очакваните игри през следващите години.

Деветите годишни "Награди за видеоигри" 2011 доказват, че са наистина запомнящо се събитие. Гигантите в индустрията се събират, за да отпразнуват заедно изключителните артистични и технологични постижения в света на гейминга през последната година на двучасово международно събитие в "Сони Студиос" в Лос Анджелис.

Най-влиятелните членове в индустрията на видеоигрите, както и звездите от спорта, телевизията, музиката и филмите, се събраха в най-голямата нощ на видеоигрите, за да видят победителя, който ще получи приза за игра на годината, както и носителите на наградите за най-добра компютърна игра, за най-добра игра с няколко участника, за Герой на годината, за най-добра приключенска игра и останалите категории.