Една от най-ярките звезди на световната клубна сцена - Локо Дайс (Loco Dice). ще гостува в столичния клуб "Ялта" утре, 28 януари.

Събитието ще сложи начало на европейското му турне, което в рамките на 2 месеца ще премине през Италия, Холандия, Германия, Англия, Испания и други горещи точки на континента. Интересен факт за артистa е, че се изявява като хип-хоп диджей и подгрява уникати като Снууп Дог (Snoop Dogg), Айс Кюб (Ice Cube) и Ъшър (Usher) по време на някои от европейските им изяви през 90-е.

Навлиза в електронната музика в началото на новия век, а името му бързо намира място сред най-популярните в жанра. Той е добре познат на българската публика от честите му изяви в партньорство с артисти като Ричи Хоутин (Richie Hawtin), Марко Карола (Marco Carola) и Свен Вет (Sven Vath), а доказателство за качествата му зад пулта са неизменните участия в най-големите клубове и фестивали през последните години.

Неговите продукции се издават от най-модерните компании в момента – M-Nus, Ovum (Джош Уинк, Josh Wink), Cadenza, Cocoon на Свен Вет (Sven Vath), Four: Twenty. Въпреки че е едно от най-желаните имена навсякъде по света, Локо Дайс много внимателно подбира местата, където пуска музика.

Локо е собственик на лейбъла Desolat. Заедно с Tom Prenss основават Artist Alife - агенция, менажираща както диджеи и нови имена от електронната сцена, така и тяхната продукция. Последният му албум - "Time Warp", излезе през 2007, а най-новата компилация с негово участие се появи под името Revenile Mix Session (Terry Lee Brown Jr.) в средата на декември.
 
Заедно с именития гост, родните фенове ще чуят и видят за първи път у нас аржентинеца Гути (Guti), който ще представи ексклузивен едночасов лайв сет. Не го пропускайте, защото "той просто трябва да се види", по мнение на най-големите в бранша.

Любо Урсини, чиито умения феновете на електронната музика у нас е добре позната от парти серията Blame, ще форсира купона.

И след като звезда от ранга на Локо Дайс избра и се довери на "Ялта" за отскок на своето турне, подкрепете ни и вие в класацията на DJ Mag Топ 100 на най-добрите клубове в света

http://djmag.com/top100club

приканиха от управата на заведението.

Неговата февруарска програма ще започне с още едно раздвижващо и щуро преживяване, осигурено от DJ Chuckie следваща седмица.

Първото гостуване на суринамския диджей у нас е на 4 февруари.