Последният петък на месец януари премина изцяло под знака на гостуването на едни от най-популярните диджеи в света - Локо Дайс (Loco Dice) и Гути (Guti) в столичния клуб "Ялта".

Двамата артисти от лейбъла Desolat направиха изключително 7-часово шоу. Първо аржентинският талант Гути представи едночасов сет, след което зад пулта застана Локо Дайс, чиято изява продължи двойно по-дълго от предварително уговореното време с организаторите - до 8.30 сутринта.

Официалните интернет страници на гостите осъмнаха с признания от тяхна страна към българската публика. Диджеите споделиха с феновете си, че нямат търпение да се върнат отново в България.

Събитието бе първо за 2011 за организаторите от Elevate, които наскоро обявиха датата за следващото си голямо парти.

То ще се състои на 19 февруари, когато тяхната концепция Blame се завръща в "Ялта" за втора част от трилогията този сезон.

Тема на събитието ще бъде True Love Never Dies - заглавието е израз на емоция спрямо почитателите на серията, които вече четвърти сезон я следват в популярния български клуб.

Партито няма да изневери на превърналата се в запазена марка комбинация от визия, пърформанс и музика.

Както обикновено за последното ще се погрижи резидентът на "Ялта" Любо Урсини (Liubo Ursiny) с маратонски 12-часов сет и лично виждане за най-доброто в съвременната електронна музика, уточняват организаторите.