След 5 години отсъствие от сцената, култовият проект Болфейс - Лора Караджова и Гуудслав, ще излязат отново пред публика.

Това ще се случи в столичния клуб "Шугър" на 6 ноември.

В началото на септември в радио и ТВ ефира у нас се завъртя провокативното парче „К’во си мислим?”, част от издадения наскоро дебютен албум на ЛораНедей да спиш”. Както "MySound.bg" съобщи, ГуудСлав е автор на текста, музиката и аранжимента.

Той и Лора Караджова ще изпълнят песни от дебюта на певицата „Недей да спиш”, както и част от хитовете на Болфейс – „ Нека бъде лято”, „Дебелия” и „Задни мисли”.

Подготвян близо две години, проектът излезе в началото на 2009 с помощта на "Nescafe 3 In 1" и е невероятно добра комбинация от стиловете ар-ен-би, хип-хоп и соул.

Освен Гуудслав, автори на песни в албума са Бобо, Бат' Венци от Ъпсурт, Явор Русинов, Васил Русев и Графа. Има и един ремикс от DJ Дончо и дует с Дичо.
 
Историята на Болфейс стартира през 2001, когато издават албума „Е така”. На другата година се появи ремиксът на "Нека бъде лято", взривил музикалните класации в България.

Последваха още "Задни мисли" и „Гушкай ме".

Шоуто ще стартира в полунощ на 6 ноември срещу вход от 10 лв.

Клуб "Шугър" е в София на ул. "Княз Борис" и бул. "Тодор Александров".