"Недей да спиш" е новата песен на Лора Караджова.
 
Тя ще се завърти в ефира у нас към края на месеца.

Музиката и текста на парчето са на Бобо, записът е направен в "Digital Plus Studio". Реализацията му е подпомогната от "Nescafe 3 In 1".

До края на януари предстои да бъде заснет и видеоклип към песента. Негов режисьор е Валери Милев, работил над видеоклиповете на "Хотел**" на Руши Видинлиев, "Мистър Килър” на КариZма, "Искам твойто тяло" и „Звездата” на Ъпсурт, снимал е за Бичето, Нети, Елица Тодорова и Антибиотика.
 
Недей да спиш” е част от подготвения близо две години дебютен албум на Лора, който се очаква да излезе до броени месеци. Освен Бобо, парчета за нея са писали Гуудслав, Бат'Венци от Ъпсурт, Явор Русинов, Васил Русев и Графа. В диска ще има ремикс от DJ Дончо и дует с Дичо.

През 2001 Лора Караджова се подписа под албума „Е така” като част от проекта Болфейс. През 2002 излезе ремиксът на "Нека да е лято", който взриви музикалните класации. Последваха го още "Задни мисли" и „Гушкай ме".

Лора записа няколко парчета и с момчетата от Ъпсурт, сред които "Пунта", "Стига фира" и "Звездата". Изпълнителката участва и в песента към проекта "Arlet For Art", "Never Stop", а през 2007 реализира и самостоятелно си парче, озаглавено "Моя собствена игра".

Дъщерята на Данчо Караджов (Сигнал) се надява да допринесе сериозно за развитието на българската музика 2009.