MAD Thursday Live Session”, популярният музикален проект на "MAD TV" и столичия клуб "Ялта," се завръща с пълна сила, представяйки едно от емблематичните имена на българската музикална сцена, със специалното гост-участие на Мария Илиева, музикантите от Д-2 и УаТони (Три Оу Файв).

Изявата е довечера.

В рамките на едночасов лайв - за първи път пред публика, Любо ще представи най-новите си парчета от своя предстоящи студиен албум. Освен това изпълнителите ще подкрепят и кампанията „Не ме изоставяй!” на фондация „За нашите деца”.

Инициативата си поставя за цел да предотврати раздялата между 100 майки и техните бебета веднага след раждането, още в родилния дом. От сцената Любо и неговите гости ще призоват всеки, който се наслаждава на тяхната музика, да стане част от доброто дело, като изпрати есемес с текст IZOSTAVENI на номер 17777 за всички мобилни оператори.

С набраните средства ще бъдат подкрепени първите 11 майки в риск, с които фондация „За нашите деца” работи. Сумата е предназначена за за най-важните неща, с които едно бебе трябва да напусне родилния дом – памперси, пелени, ританки, шапки, гащеризончета, бодита.

Любо и "MAD TV" подрепят каузата на фондация „За нашите деца” и вярват, че най-доброто място за едно бебе е семейната среда, по възможност в истинското семейство, а не в социален дом.  
 
У нас всяка година между 1500 и 2000 бебета отиват в социален дом веднага след раждането си. Вероятността те да се върнат у дома или да намерят ново семейство е все по-малка след третата годишнина на детето.

По време на концерта Любо ще направи традиционната разходка из хитовете си до днес – „Искам”, „Ще те намеря”, „Ако някога”, „Говори ми на ти” и др., които ще бъдат представени с изненадващи аранжименти и здрав рокаджийски саунд, обещават организаторите.