Поп певецът Любомир Киров ще участва във "Великолепната шесеторка" от 20 часа по bTV довечера.

Бившият вокалист на група Те ще партнира на Теди Кацарова, тъй като Николай Мартинов има състезание по ендуро и се налага да отсъства от шоуто.

Ани Салич ще запознае зрителите с историята на майка, изоставила бебето си в дома в Шумен преди по-малко от месец. В момента то все още е там, но има шанс скоро да попадне в приемно семейство - Ани се срещна и с жена в село Момчиловци, която вече се обучава за приемен родител и се надява да посрещне Нова година с рожба.

Още една разтърсваща история ще покаже Наталия Симеонова. Зрителите ще се запознаят с майка, която е изоставила двете си дъщерички в дома в Шумен, но страда истински от това решение и плаче всеки път, когато отиде да ги види. Тя може да ги вземе обратно, само ако получи подкрепа.

Съветници на звездните дуети тази седмица са Дичо и Нели от Survivor.

Сред специалните гости на предаването ще бъдат и Мими Иванова и Развигор Попов, а внучката на Йорданка Благоева ще помогне на баба си да спечели повече зрителски гласове, като я подкрепи в пеенето.

Зрителите ще могат да видят и Нели Вълкова от гр. Ловеч. Тя е само на 15 години, но вече е едно от успелите деца на България. Заради своята активност в различни социално значими инициативи тя беше отличена от фондация "Димитър Бербатов" и УНИЦЕФ.

Нели прекара един работен ден с екипа на УНИЦЕФ България.