По-малко от месец след официалното представяне на видеото към “На края на света”, Любо отново завладява радио и ТВ ефира с нов обещаващ хит - "Забранена любов".

Парчето е саундтрак към сериала „Забранена любов” на "Нова телевизия". Текстът е на самия изпълнител, а музиката е на Краси Тодоров (Д-2). Част от мелодията вече може да се чуе онлайн, генерирайки сериозен интерес от страна на публиката.

Песента се появява само 2 седмици след официалното представяне на клипа към друго хитово парче на Любо – “На края на света”. Кадрите, заснети в Ню Йорк, вече са в телевизионния ефир.

“Създадохме "Забранена любов" буквално за няколко дни, но въпреки това то е един от най-хубвите ни проекти с Краси”, споделя Любо.

“Когато се обадиха от "Нова телевизия", че искат да напиша музиката към новия сериал, се зарадвах страхотно и може би точно тази първична емоция направи песента толкова добра. Наистина с Краси Тодоров сме много емоционален тандем и това се отразява и на нещата, които създаваме заедно”, допълва Киров.

Песента отразява настроението на новия БГ сериал, чиято реалистична, изцяло българска модерна история с герои, вдъхновени от истинския живот у нас, напомня на любимите филми от златния период на българското кино, само че с визия по нищо не отстъпваща на съвременните си западните аналози.

В момента тече и подготовка за снимките на видеоклип към парчето.