След зашеметяващия си дебют „Shine”, който получи признанието на критиката по цял свят, Естел (Estelle) е готова да отвори нова глава от звездната си история.

В ефир вече е сингълът „Fall In Love”, част от новия, трети поред студиен албум на екзотичната вокалистка - „All Of Me”. Проектът продължава историята на Естел и нейното „американско момче”. Песента е издържана в умерено темпо с ритъм, присъщ за старата музикална школа, а цялостното звучене носи в себе си безгрижието на лятна любов. Умелата поп-диско смесица демонстрира, че както в любовта, така и в музиката, две е по-добре от едно – в едната версия на парчето певицата отново си партнира с талантливия Джон Леджънд (John Legend), а в другата - с рапъра Нас (Nas).

Видеото е режисирано от Sanaa Hamri и е заснето в Бруклин, като в лентата участва една от новите звезди на „Анатомията на Грей” – актьорът Джес Уилямс (Jesse Williams).

Дори в периода на затишие, Естел не си е взимала почивка – освен работата по новия си албум, соул дивата участва в проекти на звезди като Давид Гета (David Guetta) и Бъста Раймс (Busta Rhymes).

Британката изгря на световната сцена с мегахита - колаборация с Кание Уест, "American Boy".

Албумът "All Of Me" ще излезе на българския музикален пазар през септември от "Орфей Мюзик", изключителен лицензиант на Warner Music International.