В най-стрaшната нощ от годината – 31 октомври, в часовете на Вси Светии, когато навън бродят зли духове, скелети, чудовища, гоблини, прилепи и най-страшните кошмари стават реалност, SV Fashion Studio ще разкаже смразяваща градска легенда на посетителите в столичния клуб Мascara.

За подходящия саундтрак на Хелоуин ще се погрижат Laterza и Marridessi.

Събитието започва в 22 часа.

Гостите ще бъдат посрещнати на входа от светещия Джак, но спокoйно – часът на Страшния съд още не е ударил… обещаваме и тарантулите в салона ни да са напълно опитомени и доброжелателни. Това не е сигурно за готвача на славното Opera Cafe, който ще забърка по древни вещерски рецепти няколко блюда с черни петли, които сам е уловил по здрач, признаха организаторите.

Пилешки гърди с пелерина от прошуто върху канапе от тиква и мащерка със съмнителен десерт от тиквен мус с кървава заливка от нар само ще погъделичкат любопитството на изгладнелите ужасени души. В нощта на огнените очи - огласявана от смразяващ вой на прокълнати създания от долният свят, похапналите от тайното меню клетници, ще могат да прекрачат прага на клуба без да плащат "данък чиста душа" на входа, издадоха от управата на заведението

Маскирани или не, съдбата им след тази фатална крачка е пренаписанa - телата и душите ви са наши.

Имате малък шанс, но само ако успеете истински да ни изплашите с костюма и маската си.