"MAD TV" разкри новата тайнствена звезда, която ще се качи на сцената на петия “MAD Secret Concerts от GLOBUL”. Нейното име е Галя!

Галя ще бъде новият изпълнител в българското издание на шоуто след четирите суперуспешни концерта с ДесиСлава, Графа, Анелия и Руши.

Организаторите от "MAD TV" издазоха, че певицата подготвя нестандартен и изключително оригинален лайв, с който ще разбие очакванията на публиката. Това ще бъде първа поява на Галя на голяма сцена, след почти двугодишна творческа пауза.

Галя е изпълнител, който не се нуждае от представяне. Всички знаят, че тя беше нежната половинка от мегауспешния за нашите мащаби дует КариZма. Заедно с Миро, двамата стоят зад едни от най-големите български хитове на всички времена. Когато през 2007 КариZма се разделиха, Галя си взе дълга почивка от светлината на прожекторите и суетата на светския живот.

На 7 април, на сцената на петия “MAD Secret Concerts от GLOBUL”, Галя ще изпълни на живо свои любими парчета на чужди артисти каквато е и концепцията на “Secret Concert”.

Певицата вече е съставила своя репертоар – новаторски и експериментален. Изпълнителката работи всекидневно в репетиционното студио с някои от най-добрите музиканти в България и се подготвя за голямото събитие. Заедно с нея на сцената ще се качат и популярни гост-изпълнители, чиито имена обаче се пазят в тайна.

На 18 март "MAD TV" стартира и играта за ограничените на брой покани за концерта. За да спечелиш една от тях, следи ефира на "MAD TV" и изпрати sms на номер 2250 с текст “secret” и веднага ще получиш отговор с детайлите кога и как се теглят печелившите.

Само 200 късметлии ще имат шанса да получат една от безценните покани за “MAD Secret Concerts от GLOBUL” с Галя.