На 27 септември 50 щастливци и петима фенове-журналисти ще отпътуват с парти автобуси за концерт на поп кралицата Мадона (Madonna) в Атина.

На 19 септември приключи националната игра на "MAD TV" “Are You One Of The 50 Biggest Madonna’s Fans?”.

Музикалният канал избра 50-те най-големи фенове на Мадона в България, чрез уникална есемес игра с въпроси, посветени на изпълнителката. Щастливците спечелиха пътуване до Атина и билет за концерт.

Над 70 000 почитатели на поп иконата взеха участие в 25-дневната национална кампания „Are You One Of The 50 Biggest Madonna’s Fans?”.

Десетки хиляди запалени фенове на Мадона се включиха в играта, за да сбъднат най-голямата си мечта - да гледат на живо един от незабравимите  шоуспектакли на мегазвездата.

"MAD TV" провокира и българските журналисти да спечелят билет за концерта на Мадона, като организира уникално медийно парти, посветено на звездата. Журналистите се включиха в оригинален караоке конкурс, а на финала жребия на музикалния канал определи трима от тях за победители на вечерта.

За всички, които не успяха да спечелят по време на партито, на следващия ден "MAD TV" подари нов шанс – уникална уеб игра на официалния сайт на телевизията, само за журналисти, от която каналът излъчи още двама победители.

Имената на всички победители и спечелилите журналисти са публикувани в официалния микросайт на кампанията “Are You One Of The 50 Biggest Madonna’s Fans?”.