"Гай е стиснат и безчувствен", изрева Мадона (Madonna) в навечерието на  развода със съпруга си Гай Ричи.

"Тя пък е дърво между чаршафите!", жегна я ледено - типично по британски, режисьорът.

Войната в семейство Ричи тепърва предстои. Очевидно и двамата са готови за изтръскат любопитни подробности от съвместния си живот и компромати през балкона на миналото - за радост на днешните таблоиди.

Те се интересуват еднакво не само за това как ще бъдат поделени семейните имоти - в Ел Ей, Ню Йорк, Лондон и Уилтшър, децата и прислугата, но преди всичко ровичкат какво се е случвало в спалнята на звездната фамилия. А и извън нея... През 8-е години брак, повече - напоследък.

Вече никой не се съмнява, че в съвместното им съжителство е имало разногласия.

"Мечтаех да сме нормална двойка, но животът ни винаги бе като в истинско кино - до най-дребния детайл. Като кино ли? Не - като цирк! Тя е егоистка, обсебена от манията за световен оракул", каза Гай пред "Дейли Мейл".

"Ю Ес Уийкли" обаче стовари върху главата му компромат, че в последната година е излизал с ефектна млада актриса. Далеч не приятелски...

Вокалистката - от своя страна, не си е губила и малкото свободно време, ами е забърсала мераклийски баскетболния ас Алекс Родригес.

Преди два месеца А-Род, както е известен сред феновете си, подаде молба за развод, а съпругата му - Синтия, се зарече да извади на показ интимна бележка, адресирана от него до певицата.

Спортистът наричал в обръщението си Мадона "сродна душа". Двамата са кроили планове за съвместно бъдеще, смята Синтия.

Мадона тактически изчаквала да приключи световното си турне, а чак след това да съобщи вестта, че разтрогва брака си с Ричи, според "Сън".

Близки до нея издават, че тя е омаьосана от стегнатото тяло на Алекс, той пък подскачал като влюбен юноша всеки път, когато получавал есемес от Мадж.

Бейзболистът непрекъснато си тананикал нейни хитове и от ревностен католик станал привърженик на Кабала.

"Тази му пийна акъла", ожалват го негови приятели пред медиите.

Последни вести от лагера на Гай и Мадона: той я обвинил, че го шпионира.

40-годишният англичанин надигнал вой, разбирайки, че до изпълнителката са достигнали подробности за вечерята, на която той и  семейството му обсъждали предстоящия развод.

Гай бил сигурен, че Мадона е насъскала огромния си персонал, за да го шпионира.