Снощи по време на концерта на застрашените Маги и Александър бяха спасени от отпадане в "Мюзик Айдъл" 3.

На елиминации тази вечер са Русина, Преслава и Димитър. Кой ще си отиде завинаги от шоуто, ще стане ясно довечера по "bTV", а в риалити епизода в четвъртък зрителите ще видят чувствата и емоциите на роднини и приятели на отпадналия айдъл.
 
Във форума на сайта на предаването www.musicidol.btv.bg в създадения от потребителите онлайн вот Димитър е събрал най-много гласове за напускане на шоуто. Дали обаче и зрителският вот ще реши това, ще разберем още тази вечер на живо в предаването.       

Гости са Графа и група Акага. Те ще изпълнят заедно парчето “Диско парти, а Графа - последния си хит “Враг”.

От специалния пратеник на шоуто в САЩ ще видим горещ материал от подготовката за големия финал на "American Idol" само броени часове преди събитието.

Как участниците се включиха в Международния ден за съпричастност със засегнатите от HIV/СПИН и коя постановка посетиха те в столичния Малък градски тетатър “Зад канала”, също ще стане ясно довечера.     

В интервю за сайта изключителният музикант и виртуозен пианист Джордж Дюк, който беше специален гост завчера, сподели, че е впечатлен от нашите участници и смята, че може да са по-добри от американските.

Цялото интервю на звездата може да видите ето тук: http://musicidol.btv.bg/bg/videos/view/1172