Сняг още няма, но надеждата не си отива. Напротив!

Първо по рода си парти, наречено "Магия за сняг", ще се състои в столичния клуб Mixtape 5 на 23 ноември, петък. DIEL Sport забъркват бялата магия по случай 20-та си годишнина!

За началото на зимния сезон ще свирят ска ветераните Уикеда и доста нашумелите в последно време веселяци от Ogi 23 (Оги 23). Като специални гости ще забият и хитовите Elvis Jackson, добре познати с характерния си стил, микс от дъб, реге и пънк.

След като обиколиха най-престижните европейски фестивали, забавните словенци пристигат в България за трети път, като сега акцент в шоуто ще бъде премиерата на новия им сингъл "Losing My Religion". Ако не сте убедени в приятната шизофрения на шеметните музиканти, чуйте парчето "Hawaiian Club". На предишните им гостувания имаше стейдж дайвинг посредством надуваем дюшек и 4-5 рула тоалетна хартия, пръснати по сцената.

За сняг ще се моли и Лазар Ангелов - Selector Lazy Face, въпреки афинитета си към топлите ритми. За него знаем, че щом има реге и ска, ще е или зад пулта, или пред сцената. Е, този път отново ще ни пуска музика отвисоко. За да бъде един рожден ден да е хубав, е необходимо и присъствието на красиви момичета. В баланса вярват и организаторите от DIEL SPORT, и точно за това са поканили Model Dance Group. На сцена от 1997, те са работили досега с много наши и чужди изпълнители.

От "Диел Спорт" са подготвили множество снежни атракции, изненади и индивидуални подаръци за всички присъстващи.

Elvis Jackson
http://www.facebook.com/ElvisJacksonMusic?ref=ts&fref=ts

Уикеда
http://www.facebook.com/pages/Уикеда/32611285928?ref=ts&fref=ts

OGI 23
http://www.facebook.com/Ogi23band?ref=ts&fref=ts

Начало на събитието: 22.00 ч.

Билети: на място - 15 лв., чрез Ticketstream - 12 лв.

http://web.ticketstream.cz/bgts/