Майк Джонсън приключи със снимките за най-новия си филм “Frost Giant” (”Ледено чудовище”) преди броени дни.

Хорърът е заснет на Витоша и край село Долна Малина до София.

Музикантът от Ту Фор Фемили се превъплъщава в ролята на машинен инжинер на станция, в екипаж, който пътува към Арктика. Мисията на героя, наречен Гейтс, е, най-общо казано, да оцелее", издават от екипа на продукцията.

Група работници се намира на изследователска станция в Арктика. Те откриват плавателен съд, изгубен от дълго време, който е потънал между ледовете. Така започват да копаят в леда, докато достигнат до кораба, когато неволно отключват една от тайните, погребани с него.

Това е началото на сюжета на най-новия филм, който засне в България американската филмова компания „B. U. F. O.”. Режисьор е Виктор Гарсия, който е популярен с филмите „Завръщане в къщата на призрачния хълм”, „30 дневна нощ: Кървави следи”, предшественик на „30 дневна нощ” - серии от уеб-епизодите на „Fearnet. com

Звездите, които участват във филма, са Дийн Кейн - известен от ТВ-сериите "Супермен", Стивън Уедингтън, популярен от филмите "Последният Мохикан" и "Слийпи Холоу" с Джони Деп, Лея Гонзалес, която се вихри в "Завръщане в къщата на призрачния хълм", и Люси Браун от новите хитови британски серии на "Praimvil" и култовата класика "Минотавър".

Това, което най-много впечатлило Майк Джонсън по време на снимките, е съвместната му изява със Стивън Уедингтън.

"Ти наистина си добър актьор!”, казал Стив. Което пък накарало Майк да повярва, че концентрацията и усилията, положени за ролята, са дали резултат.

Бъдещият хорър-хит “Frost Giant” e 7-и поред холивудски филм с участието на американската диско-легенда Майк Джонсън от групата Ту Фор Фемили.