На бял свят излезе още едно дете на Майкъл Джексън (Michael Jackson).

Това е 25-годишният Омер Бати, който страхотно прилича на Принц Майкъл II - най-малкото от трите официални деца на Джако, писа "Сън".

Изданието припомня и признание на самия Крал на попа, според което има син набор 1984.

Омер, който днес се подвизава като рапър и танцьор, бил на първия ред на мемориалната служба в памет на покойния Майкъл Джексън в "Стейпълс Сентър", Ел Ей, на 7 юли. Той е бил настанен точно до останалите сестри и братя на покойника на първа линия, уточнява изданието.

Детето се появило след сексуална авантюра на Ем Джей в Норвегия, а след неговото раждане вокалистът изпратил двама свои доверени в Осло, за да помагат на майката в неговото отглеждане.

Първата среща между баща и син се състояла в Тунис през 1998. На следващата година той бил приет като пълноправен жител в ранчото на Майкъл - "Невърленд", където станал особено близък с татко си, впечатлявайки го с успешни имитации на танци и вокални умения. Неговата майка служила на Джако като бавачка, а баща му - като шофьор. Те се върнали в Норвегия след години, но Омер останал при физическия си баща.

Домашни видеозаписи разкриват топлото отношение на изпълнителя към неговия "таен син", отбелязва "Ройтерс". 

"Той беше Крал на поп музиката, ала за нас беше много повече от това", признава майката на Омер - Пиа, след кончината на Джако.

Очаква се резултатите от ДНК пробите да покажат дали наистина съществува кръвна връзка между Омер и Джексън