Марая Кери (Mariah Carey) и съпругът й - Ник Кенън (Nick Cannon), са най-вероятно новите собственици на възможно най-скъпото в света към днешна дата имение.

Неговата цена е 125 милиона долара.

Звездната двойка си е харесала мястото, разположено в Бевърли Хилс. Както "MySound.bg" извести, Мими и нейният избраник искат да не живеят повече Ню Йорк, а в Ел Ей.

Това е по настояване на певицата: неотдавна тя изрази готовност да стане майка, преди да е навършила 40 идната година, от една страна, както и да наблегне върху кариерата си на актриса, от друга. Говорител на ар-ен-би дивата опроверга писанията на някои булевардни издания, че тя е бременна.

Имението - с обща площ 20 дка, се казва "Фльор дьо Ли", и предлага басейн, 15 спални, 16 бани, тенис кортове, писта за джогинг, гараж за 9 коли и редица други екстри. Отделно разполага с помещения за 10 души персонал и иконом.

Мястото се търгува вече близо три години, припомня "Фимейл Фърст".

То е построено от тексаския милиардер Дейвид Сепърстайн през 90-е за някогашната му жена Сузана. Двамата обаче се развеждат през 2006, когато имотът е обявен за продан.

Дали сделката е финализирана, още не е съвсем ясно, тъй като тя тече при абсолютна дискретност.

Ако се съди от думите на близки до Марая и Ник, "очите им са изтекли по мястото".

Изпълнителката е започнала да работи по следващия си проект, наследник на успешния "E = MC2" (2008).