Дуетът на Маргарита Хранова и Севинч Ибрахим е първият, който отпадна от шоуто "Пей с мен".

Двете певици събраха 10,6% от гласовете на зрителите и няма да имат възможност да се състезават за наградата от половин милион лева. Доста емоционално Маргарита и Севинч се разделиха с колегите си певци и със зрителите на предаването, като пожелаха успех на всички дуети в представянето им на финала.

Двете споделиха още, че са дали всичко от себе си в досегашните си изяви и са се стремили да покажат техния стил на пеене.

Останалите звезди и участници се класират за финала на шоуто, като се подредиха по следния начин след края на вота: Миро и Дивна - 33,3%, Десислава и Мелинда - 29,8%, Каролина Гочева и Павел Михов - 15,0% и Наско и Ива - 11,4%.

Другата седмица ще се надпяват дуетите в групата на Кали и Любен, като два от тях ще отпаднат следващата сряда.

На сцената Кали обяви каква тема са избрали с Любен за първа песенна задача: "Пей с мен песни на златни български дуети и групи".

След тях музикалният продуцент на "Пей с мен" Евгени Димитров-Маестрото изненада звездите и участниците с втора задача "Пей с мен стари градски песни".

Дали сюрпризът ще е приятен за дуетите, ще разберем в понеделник, 2 юни, точно в 20 часа по "Нова телевизия", когато ще се състои вторият полуфинален концерт.