Мариана Попова ще бъде гост в новото издание на токшоуто „Търси се” тази събота, 26 юни, от 11.00 ч., по "bTV".

За приоритетите в живота й след раждането на нейната дъщеря и любовта на мъжа до нея – зрителите ще научат от най-близките й хора.

Първата среща за певицата ще бъде с най-верните й приятелки – Нели Иванова, победителката в първия сезон на „Survivor”, и нейната сестра – Краси. ”Мариана винаги ще си остане едно непораснало дете. Семейството я превърна в голям домошар”, споделят за промените в певицата двете й най-близки приятелки. Те ще разкрият, че тя винаги се е страхувала от самотата. „Вече няма как да остана сама. Каквото и да се случи, винаги ще имам дъщеря ми Мария Магдалена”, казва младата майка.

Тя ще бъде провокирана да имитира Софи Маринова и зрителите ще се уверят колко артистична натура е певицата.

Сред близките й приятелки се оказва и водещата на "bTV Новините" – Ани Салич, с която се сприятеляват по време на „Великолепната шесторка”. „Мариана е изключително забавна. Много често се чуваме вечер и водим дълги женски разговори. Възхищавам се на умението й лесно да игнорира хората, които не са й приятни”, разкрива Ани Салич. Водещата ще предложи двете да си разменят местата. Певицата ще трябва да прочете новина и да зададе най-важния въпрос, който има към премиера Бойко Борисов.

Водещите Меги и Нели ще я срещнат и с любимия й мъж – Ханес. Той ще разкаже за пътя на тяхната любов и решението да имат дете. „Нашата любов започна стъпка по стъпка. Мариана основно ме промени в отговорностите. Промених се заради любовта си към нея, защото това е наистина голяма любов”, споделя Ханес. И тъй като по професия е сомелиер, ще предизвика своята любима да дегустира италианско вино, да познае от кой район е и от коя година. Въпреки че Мариана изобщо не обича алкохола, тя ще се справи перфектно с тази задача.

В "Търси се" певицата ще се срещне и с голямата си ученическа любов. Това е музикантът Петър Рангелов, с когото днес са в прекрасни приятелски отношения. Той ще сподели, че най-трудният период на Попова е загубата на баща й. „Аз реагирах много странно, когато баща ми почина. Хванах автобуса и отидох на училище. И едва там под погледите на съучениците ми разбрах какво се е случило”, с болка разказва Мариана. Баща й не е успял да я види на професионалната сцена.

Голямата изненада за певицата ще бъде срещата в студиото с партньора й от "Великолепната шесторка" – Тити Папазов.

Двамата ще разкажат за своето приятелство и ще изпеят една от любимите си песни.