Фронтдамата на Мери Бойс Бенд Мария Мутафчиева ще представи първия си самостоятелен албум "Продължавай да мечтаеш" с концерт в Sofia Live Club от 20.00 ч. на 13 май, събота. 

На сцената до Мери ще бъдат  тенорът Марио Николов, Александър Георгиев - Aleks, Ria и момчетата от Мери Бойс Бенд. На живо ще прозвучат песните от новия албум и любими сингли от дискографията на групата.  "Посвещавам този албум на своите 30 години на музикалната сцена. Всяка от песните в него представя още от мен - такава, каквато съм била в годината, в която съм я пуснала като сингъл: "Приказка за нас" е от 2012, след това бяха "Дъждовните дни", "В моето сърце", "Нежната тайна", "Любовта"… И всяко от тези заглавия можеше да даде име на албума, но избрах да го нарека "Продължавай да мечтаеш", защото мисля, че хората днес имат нужда от точно това послание. Днес повече от всякога ми се иска да извикам на света: Продължавай да мечтаеш! Продължавай да се развиваш, продължавай да се движиш напред!Най-голямото ми вдъхновение в живота е човекът. Изпитвам жизнена необходимост да съм заобиколена от хора, на които се възхищавам – мечтатели с големи сърца, със смели мечти и желание да покорят света!", споделя Мери.

Дискът включва песните "Остани", "Говори ми", "Нежната тайна", "Любовта", "Продължавай да мечтаеш", "Дъждовните дни", "В моето сърце", "Приказка за нас", "Парчета от мозайка" и акустичната версия на "Остани".

Концертът е с вход свободен за деца и ученици.

Всеки с билет ще получи албума "Продължавай да мечтаеш" като подарък.

Билети - ТУК.

Първите 100 са по 30 лв. Регулярна цена – 40 лв.

В деня на концерта входът ще струва 50 лева.

Събитието във Фейсбук - ТУК