Изцяло музикално–актьорски ще бъде отборът на Андрей Слабаков в утрешния епизод на "Аз обичам България".

За отбелязване на дългоочакваната първа победа ще му помагат Дони, Нети и Марта Вачкова. Срещу тях, предвождани от категоричния лидер досега Юлиан Константинов, ще се изправят Люси Дяковска (на снимката), Мира Радева и Димитър Цонев.

На фаталния петък, 13-и, участниците масово ще си мърдат ушите, припомняйки си откъс от филма "Таралежите се раждат без бодли". Майстор в това ще се окаже не само Митко Цонев, но също така Нети и Юлиан Константинов. За дългоочакваната победа отборът на Слабаков ще се нахъса с песента "Боят настана", като тон ще даде самият Дони. Той ще бъде и абсолютният лидер в музикалните задачи, като ще остави само два пъти шанс на Константинов да натисне пръв зеления бутон.

На Дони и Митко Цонев ще се падне трудната задача да преведат на книжовен български език изразите "Наглъфал съм се като бибе с дуди" и "Не мой ма бара, оть ма е скокуть". Значението на трите златни звезди в емблемата на футболния отбор на ЦСКА пък ще накарат Митко Цонев и Марта Вачкова сериозно да се замислят. Макар футболът да не е силната й страна, водещата ще направи блестящо представяне в рунда "Прочути сънародници".

Колко процента от българите се чувстват щастливи, ще стане ясно в последния решителен кръг, когато колелото за пореден път ще определи крайния резултат.

Официалната страница на "Аз обичам България" във във Facebook:

http://www.facebook.com/#!/az.obicham.bg.