Музикантите от Мастило благодарят на БНТ като организатор на конкурса "Песен за Евровизия" 2011 за отправената покана за участие на тазгодишното издание на съревнованието в България.

Групата пази изключително положителни спомени от своята изява в българския полуфинал на надпреварата през 2007.
 
Посоката, в която бандата се развива съм днешна дате обаче, не включва участието в песенни конкурси от различен мащаб и националност. След 12-годишна история и опит на сцената, достигнали до този етап от кариерата си, вокалистката Виктория Терзийска, композиторът и китарист Десислав Данчев и цялата група се концентрират върху композирането и разпространението на нови и успешни музикални проекти, постоянните си изяви на живо и прекия досег с публиката, популяризирането на стойностната българска музика, обясняват от мениджмънта на Мастило.
 
Хитът "В ръцете ти е най-добре" миналото лято надмина по интерес дори култовата песен на групата – "Моите кафеви очи". От началото на 2011 в ефира се завъртя и следващата й обещаваща продукция - "До края".

Както MySound.bg извести, формацията обяви кастинг сред феновете си за избор на герои във видеоклипа именно на своята последна песен.

Селекцията ще се проведе на в сградата на "Жокер Медиа" (София, улица "Крум Попов" 1) от 11 часа днес.