Мейзи Уилямс (Maize Willimas) ще канце на Втори теминал на летище "София" в 14 часа днес.

Фронтдамата на Бони Ем (Boney M) пристига да анонсира предстоящото турне на диско легендите в четири български града между края на юни и началото на юли.

Певицата и нейните колеги ще поднесат най-големите си хитове на нашата публика последователно в Добрич, Шумен, Варна и Бургас както следва:

- Добрич, Летен театър, 29 юни, 20.30 ч.
- Варна, Летен театър, 30 юни, 21 ч.
- Шумен, Откриване на парк "Студентски" до "Billa", 1 юли, 20.30 ч.
- Бургас, Летен театър, 2 юли, 21 ч. 

Билетите за четирите концерта са на цени между 10 и 30 лв.

Другите причина за визитата на Мейзи е гостуването й в шоуто "Мюзик Айдъл" 3, където ще е в сряда, и да разкрие подробности около предстоящото турне.

Солистката ще остане в столицата 2 дни и ще отседне в парк-хотел "Витоша".

След невероятния фурор, който Бони М предизвикаха през декември миналата година с двата си концерта  в София,  иконите на поп- и диско музиката се завръщат у нас, за да представят своето бляскаво шоу и пред жителите в страната.

Бони М е легендарна формация, която заедно с АББА, Би Джийс и Дона Съмър написа историята на ранната диско музика.

"Daddy Cool", "Ma Baker", "Rasputin", "Rivers Оf Babylon", "Brown Girl In The Ring" са само малка част от незабравимите й хитове, които не слизат от върховете на поп класациите и по които се създават редица преработки и кавърверсии.

Създадена в средата на 70-е години, формацията, която сякаш се появява от нищото, моментално печели шеметна популярност с атрактивната си визия и ярко сценично поведение. Няма телевизионно шоу или диско сцена, която да не е покорена от бляскавото присъствие на фуриите.

Стилът на Бони М е смесица от реге, диско, фънк, соул и рок. Групата има издадени 8 студийни албума, около 50 сборни компилации и 50 хит сингъла, както и 7 DVD-а.

Редом с поп икони като Елтън Джон, Мадона и Майкъл Джексън, съставът е сред най-продаваните артисти на всички времена с повече от 100 милиона тираж на албумите.