Столичният клуб "Червило" залага на топ хаус от световна класа довечера.

Любимецът на Шарам (Sharam) (Дийп Диш, Deep Dish) - Cedric Gervais, ще врътне в популярното столично заведение.

Еднакво пробивен и талантлив както зад диджейския пулт, така и в звукозаписното студио, французинът от Марсилия стои на гребена на вълната от 2003 насам.

Често наричат продукцията му мейнстрийм, в което няма лошo - не всеки може да сe похвали, че e бил забелязан от суперзвезда като Лени Кравиц (Lenny Kravitz), който предлага да ремиксира парчетата му "Believe In Me" и "Stillness Of The Heart”.

След като 2009 беше белязана с топ продукциите "Mauri's Dream" - парчето, превърнало се в химн на Winter Music Conference, тек хаус разрушителя  "Disclaimer" и сензационния римейк "No Offense", всички се чудеха какво ли му остава на Cedric Gervaisда прави през следващата година.

Той обаче завърши съвместен проект с поредната суперзвезда - певицата Мya, пускайки на музикалния пазар един от хитовете на плажовете в Маями - "Love Is The Answer". Също тази година година Cеdric отговори на голямото очакване и със сензационния си първи сингъл "Ready Оr Not". Това е пилотният трак от новия му албум "Miamication".

Gervais пленява клабърите, властвайки в електронната денс сцена не къде да е, а в перлата на Атлантика- Маями. Следвайки съдбата си, от години той е взел а абордаж Space Terrace и дава основателна причина хиляди фенове да се редят на километрични опашки, за да чуят неговите сетове.

DJ Стивън и Дончо ще подгреят за сета на именития гост.