Българските фенове на Ed Sheeran броят дните до предстоящия концерт, част от турнето + - = ÷ x Mathematics на поп артиста, което предизвика рекорден интерес сред публиката.

А Михаела Филева ще има честта да бъде българският подгряващ изпълнител на музикалното събитие на годината у нас.

Както MySound.bg своевременно огласи, на 31 август България посреща британската суперзвезда за неговия първи концерт на наша територия. Историята на концертния бизнес у нас досега не познаваше такъв интерес от страна на феновете за музикално събитие, коментират организаторите. От билетопродавача Ticket Station информират, че електронните билети вече са разпратени до всички 60 000 човека, които са планирали да прекарат своята събота вечер на НС "Васил Левски" и в компанията на романтичните песни на Ed Sheeran. От световния промоутър АEG и българския му партньор Fest Team споделят, че до стадиона ще се влиза през четири гейта – това са: Гурко, Метростанция, Розариум и Лозенец, които са отбелязани на самия билет и е от ключово значение за по-бърз и лесен достъп на публиката, входовете и техните номера да се спазват. 
Строежът на мащабната 360-градусова сцена вече започна, а отговорите на най-често задаваните въпроси могат да бъдат намерени тук.

Михаела Филева ще се изяви преди световната знаменитост в точния етап от развитието на своята кариера- само няколко месеца след записа албума си "96", създаден от мултинационален авторски екип. Михаела Филева, любима и разпознаваема със своя магнетичен глас и впечатляващи сценични изпълнения, споделя: "Изключително съм развълнувана да бъда част от това невероятно събитие. Ed Sheeran е истински майстор в разказването на истории чрез музика и един от най-успешните и обичани артисти в световната музикална индустрия. Да споделя сцената с него, е едновременно чест и сбъдната мечта. Нямам търпение да открия тази незабравима вечер в София!" След Михаела на сцената ще се качи Calum Scott, който придружава Ed Sheeran на датите от турнето му + - = ÷ x Mathematics.

Всички необходими детайли за билетите могат да се намерят на www.ticketstation.bg и на www.festteam.bg, както и в социалните канали на българския промоутър.

Събитието във Фейсбук е ТУК

Повече информация - на www.festteam.bg