Изпълнителката на годината според слушателите на БГ Радио Михаела Филева препълни столичния Sofia Live Club с фенове, които чуха първи песните от дебютния ѝ албум "Инкогнито".

По-красива и развълнувана отвсякога, изключително подготвена в музикално отношение и в компанията на музиканите Краси Тодоров, Васил Вутев и Васил Крумов, певицата разказа от първо лице своите "инкогнито" истории. Присъстващите слушаха в захлас и обсипаха с бурни аплодисменти талантливата вокалистка.

На сцената в тази важна за нея вечер се присъединиха колегите ѝ, с които има общи песни в диска. С Били Хлапето изпяха първата песен, дала летящ старт на кариерата ѝ - "Когато ти трябвам", както и хита от миналото лято "В реда на нещата". С Ники Бакалов NickName представиха "Има ли начин?", а VenZy се появи за изпълнението на най-големия хит на Михаела - "Опасно близки", след което към тях се присъедини и музикалият ѝ продуцент – Графа, с когото изпяха "А дано, ама надали". Последва изключителен момент, изненада за Михаела Филева, в който Графа и изпълнителният продуцент на "Монте Мюзик" Магдалена Сотирова ѝ връчиха уникално винилово копие на албума.

Публиката беше впечатлена и приветства новите песни, които прозвучаха за първи път – едноименната "Инкогнито", "Филм за двама", "Фантазия" заедно със специалния гост на сцената – маестро Живко Петров, и "Пети елемент" с TromBobby, а включването на Дивна и Прея за изпълнението на "Забранен достъп" предизвика бурни реакции и беше определено от гостите като следващия хит за лятото.

Албумът вече е в търговската мрежа, като може да бъде поръчан и чрез онлайн магазина в сайта на "Монте Мюзик".