Михаела Филева направи чудесен коледен подарък на своите почитатели, като записа красив дует с автора на най-новия си сингъл "Последни думи".

Талантливият музикален продуцент Боян Христов показва още едно свое качество с впечатляващото си участие в акустичната версия на песента.

Позитивната усмивка на Михаела Филева изгря като празнична звезда в най-новия студиен видеоклип. Премиерата на парчето се състоя в официалния YouTube канал на "Монте Мюзик" (https://youtu.be/QvuB1vd-9zs).

Акустичният аранжимент е на музикантите Краси Тодоров, Васил Крумов и Васил Вутев, а хармоничният дует между Михаела и Боян привлича вниманието още в първите секунди на песента.

"ИЗНЕНАДА!!! Ето един малък предколеден подарък от мен и Боян Христов. Акустична версия на "Последни думи"" – написа певицата в своята официална фен-страница.

Парчето излезе преди около месец и за кратко се превърна в една от най-популярните български песни в радио- и телевизионния ефир, печелейки искрената симпатия на феновете още в първите дни след своята поява. Това е последният запис, с който Михаела Филева ще изпрати успешната за нея 2017.

През новата година ще работи по своя втори самостоятелен албум, който се очаква да излезе идната пролет.