Секстетът на Мишо Йосифов ще партнира на три страхотни вокалистки в столичния джаз-бар Soul In Da Hole от 22 ч. довечера.

Сещате ли се кои са сестритe Andrews?

Трите сестри от златните години на суинга и буги-вугито! Любимките на военна Америка, които кръстосвали неуморно военни бази, полеви болници и заводи за боеприпаси, развличили съюзническите сили, и често вечеряли с трима произволно (а може би не?) избрани войници?

Ако се сещате, със сигурност ще ви е приятно да чуете как сантименталните чаровници Андрония (Насекомикс), Деси от Фючър Шок (Phuture Shock) и Вера, под музикалния съпровод на момчетата от секстета на Мишо Йосифов, изпълняват песните на легендарното трио. Ако не се сещате, елате да се запознаете с творчеството им по най-приятния възможен начин, приканиха организаторите.

Всички, които през ноември в Soul In Da Hole направиха романтичното пътуване назад във времето към 30-те години на миналия век в компанията на сантименталните суингърки и превъзходните момчета от бандата на Мишо, обещаха да го повторят, припомниха от управата на заведението.

Моментът за това дойде.

Вход: 10 лева.