Следващото (предпоследно) за сезона издание на Sunday Art Report ще се състои в столичния клуб "Строежа" довечера.

Поредицата от събития, посветени на музикални групи, книги, филми и театрални постановки, продължава с презентация на две нови литературни творби и филма "Лора от сутрин до вечер" в присъствие на артисти и екипа, осъществил продукцията.

На живо ще се изявят Миленита и фънк реге формацията БГ3, а вечерта ще приключи с музикален сет, подготвен от DJ Мартен (DJ Marten).

Вратите на клуба отварят в 19. 00 ч. Точно в осем, самият автор - Димитър Коцев-Шошо, ще представи своята книга "Лора от сутрин до вечер". В 20.30 ч. за близо едночасов сет на сцената ще се качат музикантите от БГ3. Веднага след тях, от 21.30 ч., Калин Терзийски ще презентира новия си роман "Лудост". От 22.00 ч. публиката ще стане съпричастна към всичко около филма "Лора от сутрин до вечер" в присъствието на участници в реализирането му. Изпълнителката на главната роля - Миленита, е подготвила пълен концертен сет от 22.45 ч. Програмата ще завърши с диджейски микс на Мартен, който също участва във филма.

Билети се разпространяват в мрежата на Ticketstream.bg на цена от 5 лв. предварително и 6 лв. на място. Касите - "Офис 1", "На тъмно", "Техномаркет", "М-Тел", "Ориндж", "Мултирама", "Строежа".

Sunday Art Report - вече набралата скорост инициатива на "Строежа", Bushmills и Grolsch, е напълно лайв концепция, включваща музика, литература, дебати и дискусии, кино и театър.

Събитието, на което MySound.bg е медиен партньор, се провежда под формата на клубен фестивал вече пети месец.

Повече - на:

www.stroeja.com