Мими Иванова и Развигор Попов ще са специални гости в "Донитайм" в "Станция Нова" по "Нова телевизия" от 10 до 18 ч.утре.

След тях започва „Мария в огледалния човек”. Водещата Мария Силвестър ще ни занимава по темата „Женската интуиция", а неин гост ще бъде Божидара Бакалова.

„Комунистическа отживелица ли е 8-и март?” е темата на „Сблъсък” с водещ Витомир Саръиванов. Защитници на позицията ще бъдат Стефан Гамизов и Кристиян Коев. Срещу тях на ринга ще застане Мая Манолова (БСП).

В „РулеткаВито, Нана и Люба Кулезич ще коментират събития от седмицата, след което ще разговарят Иво Инджев и Юрий Асланов, както и с Николета Лозанова (модел и участник във „VIP Dance”) и Георги Неделчев (бивш главен редактор на сп. "Плейбой" и сп. "FHM").

Отчаяните съпругиДаниела и Вихра ще посрещнат поп-фолк певицата ДесиСлава със сина си Майки, тв водещата Мира Добрева и поп-фолк певецът Илиян с годеницата си Белла. Ще влезем и в дома на Велислава Каймаканова (фотограф) с неизлъченото миналата седмица видео от рубриката „Богати и известни”, издадоха от екипа на предаването.

В четвъртото издание на рубриката на Мария Велкова – „Училище за красота", ще покаже 7-звезден педикюр.

В „Най-добрата майкаИрина Сарачинова ще разкаже две истории. В първата част гостува Маргарита Димитрова - майка на кмета на Димитровград Стефан Димитров, а с помощта на втората гостенка - Цветанка Лакова, ще разкажем историята на едно прекрасно многодетно семейство.

В неделя в на "4 очи" от 17.45 ч. гост на Цветанка Ризова ще бъде журналистът Мартин Карбовски. Как изглежда днешният български живот без грим? Какво все още не е видял изследователят на подземието и неговите нрави? Време ли е за поезия и какво провокира Карбовски да напише „Технология на екстаза”?

„Далаверата български паспорт” е темата на разговора е с министъра без портфейл Божидар Димитров. Как той ще отговори на обвиненията на вицепрезидента Ангел Марин, че е покровителствал главния секретар на Агенцията за българите в чужбина Стефан Николов? Преди дни Николов беше арестуван във връзка с разбития канал за уреждане на молдовци и украинци с българско гражданство.

На финала – историята на една майка. За какво мечтае и от какво се страхува майката на Димитър Бербатов - Маргарита? Какво мисли за здравната реформа главната сестра в благоевградската болница?

Как гледа на управлението на ГЕРБ? И как си представя България през 2050?