Миро ще бъде герой в "Море от любов" в навечерието на Коледа.

Предаването ще бъде излъчено по БТВ от 18 ч.

Виновници за това популярният певец да се озове в студиото са четирима млади хора, които наскоро участваха в музикалния риалити формат на телевизията "Гласът на България" – Тодор, Мелинда, Севинч и Константин.

Там те се запознават с Миро, който, както MySound.bg отбеляза, е техен ментор в шоуто. След края на формата той продължава да им помага и да оказва подкрепа. Вокалистът дори ги превръща в основни действащи лица в програмата на заведението, което отвори на скоро.

Поради  това, нетърпеливи  да изразят благодарността си и обичта си към своя наставник и приятел, младите таланти потърсиха помощта на Наталия Симеонова и екипа на романтичното шоу.

Въодушевен от идеята, екипът реши да направи нещо повече - да накара Миро в навечерието на Бъдни  вечер да се почувства наистина уютно в студиото, вследствие на изненадващата за него поява на сестра му - Деана, и 5-годишния му племенник Давид.

Освен това зрителите ще станат свидетели и на проникновено и вълнуващо коледно пожелание, произнесено от един много важен за Миро човек – неговият духовен наставник–пастор Иводор.