Филмовият композитор на столетието у нас - Митко Щерев, подари най-новата си песен на поп певицата Тони Томова.

Композицията се нарича „Танц без любов” и е по стихове на големия поет Иля Велчев, автор и на текста на култовия хит на Емил ДимитровАко си дал”. Песента е включена в новия албум на Тони ТомоваРазговор с нея”, а в диска влиза още една мелодия от същия творчески тандем – „Ябълката на греха”.

Тя е кавърверсия на легендарната група Диана експрес, но в изпълнениено на Тони звучи като балада. Иля Велчев пък е написал текста на още една от новите песни на русата фурия „Любов назаем” по музика на Стефан Димитров. Композиторът, съпруг на естрадната прима Богдана Карадочева, е направил и нов аранжимент на един от най-големите хитове на Томова - АБВ”, който също е в новия диск заедно с пиано-бар версия на най-популярната й песен „Нощните реклами”. Мелодията бе включена в класацията на "БГ радио" за най-хубавите български песни на всички времена.

Проектът предлага и последния сингъл на певицата - „Лунна пътека”, както и още 9 чисто нови песни. Повечето от парчетата са дело на житейската и творческата половинка на ТониКрасен Петков. Аранжиментите са на Красимир Илиев и Борис Чакъров. Записите са осъществени във варненското студио „Cool Sound”, а песните на Митко Щерев са записани в студио „Винил” в София.

Тони Томова е отправила и специално послание до своите почитатели в книжното тяло на новия си диск „Разговор с нея”. „Ако искаш и желаеш нещо много силно, трябва да си много търпелив. И ако наистина го искаш, трябва да се постараеш. Е, добре... Аз наистина исках да направя албума „Разговор с нея”. Исках да разговарям чрез песните си с вас. Не за да обслужвам минало и спомени, не... По-скоро отдадох енергията си в този разговор чрез музиката и песните, изпяти за вас без агресия. Исках да поговорим заедно... За любовта, за чувствата в нас, за прекрасния свят, в който живеем, за живота такъв какъвто е...”, казва  изпълнителката.

Продуцент е композиторът Красен Петков, издател - студио "Cool Sound" с подкрепата на музикалния Интернет портал BGestrada.com.