"Българизъм" дебютира извън ефира на Eilo в столичния клуб Lifehouse от 23 часа на 6 ноември, събота.

Главни герои на вечерта са Gosh, Stein, George West и Tedez.

Настрой ума си на електронна честота и заповядай, „Българизъм” те очаква!, прикани DJ Gosh, който стои зад проекта.

На 14-годишна възраст той прави началните си стъпки в музикалното продуциране. Печели пето място в международното състезание IDC (International DJing Competition) през 2009 като част от екипа на Allmix. Води успешно две радиопредавания. След тях получава първите си покани за клубни участия из страната, а по-късно става част от партита като Green Morning Open Air (София), GMG Open Air (Севлиево) и столичния фестивал Airdance.

Not’under Stein или Stein е един от най-популярните ъндърграунд диджеи. Стилът му мисква прогресив и електро с много вокали и перкусии, отскача и до минимъл и техно. Съосновател е на проекта Keep It Underground. През годините дели пулта с много български и чуждестранни музикални звезди като DJ Wady, Sergio Fernandez, David Vio, Ерик Ентрена (Eric Entrena), Dario Nunez и други. Участва еднакво успешно както на партита на открито, така и в програвите на клубове из цялата страна. Гостува в радиопредавания по Frisky, Eilo, Tribalmixes и Alpha радио.

Стилът на George West е прогресив с трайбъл елементи. Той тръгва  от локалки в Благоевград през 2006, на следваща годината започва да продуцира собствени тракове. Има изяви из цяла България към днешна дата. Гост е в радиопредавания по Eilo, Sound Set и Nova. През 2009 заедно със Stein основава Underground Society. George West е резидент на клуб "Мастило" в Благоевград от началото на 2010.

Tedez се влюбва в музиката заради хард техното. Преминава през различни стилове, като сега залага на мелодично звучене между прогресив и техно. Първият му гиг е през зимата на 2007 в бившия клуб Faces (сега "Петък"). Въртял е Svoge Club Black Knight. Участва в оупън еър парти в Локорско. Резидент е на бар Mania в Студентстки град в София, където се подвизава в съвместни проекти с други млади диджеи.

Това е втора изява от програмата "Българизъм".

Той стартира като радиопредаване по Eilo на 14 юли, което продължава и до днес. Това е единственият български проект в сферата на електронното звучене, който подкрепя младите родни таланти.

Целта е да даде шанс на българските артисти от музикална ъндърграунд сцена да бъдат чути от по-голяма аудитория.