Тази събота в новото предаване за лайфстайл и мода “Модерно” по "bTV" ще се срещнат в моден дуел две дами – поп изпълнителката Петя Павлова и поп-фолк дивата ДесиСлава.

Темата, от която те ще трябва да се вдъхновят в състезанието, е “Ангел и Дявол”.

Задачата на двете певици ще бъде да покажат своето виждане за стил с помощта на двамата стилисти на "Модерно" - Тути и Добри. След обиколка по магазините Петя и Деси ще представят първо своите “ангелски”  визии.

Винаги усмихнатата водеща Радост Драганова ще надникне в гардероба и на двете, за да разкрие какви всъщност са техните модни предпочитания и как са се изменяли през годините.

Ще стане ясно защо Петя се е вдъхновявала от “Flash Dance” и как Деси е съчетавала колан с черешки и ар-ен-би плитки. Зрителите ще надникнат заедно с Радост на долния рафт в “звездните” гардероби на конкурентките, за да видят дрехи от зората на кариерите им. 

Преди публиката в студиото да реши кой ще спечели титлата “Моден диктатор на седмицатаПетя и Деси ще представят своите “дяволски” визии, а техните помощници,  стилистите Добри и Тути ще обяснят как и защо са подбрани сетовете им.

Коя ще бъде победителката в дуела, ще стане в "Модерно" от 10.00 ч. утре, събота.