Публиката в Soul In Da Hole ще бъде отнесена от мощна салса и латино вълна навръх Студентския празник - 8 декември, съобщиха от управата на популярния столичен джаз-бар.

Музикантите от De Fuego Иглика Радилова (вокал), Димитър Лазаров (вокал, китара), Ангел Ангелов (тромпет), Иво Иванов (тромпет), Явор (тромбон), Юлиян Марков (бас), Михаил Филипов (пиано) и Николай Горялов (барабани) не само ще изпълнят любими салса парчета, но и ще ви научат на някои лесни и приятни стъпки в увличащия ритъм на салсата и меренгето, допълниха организаторите.
 
Специален гост ще бъде кубинският музикант Рейди Бризуела (на снимката).

За края на вечерта, започваща от 22.00 ч. (или за начало на следващата сутрин), от De Fuego са оставили някои известни поп и рок парчета.

Вход: 10 лева.

Купонът в заведението обаче започва още тази вечер от 22.00 ч.

Присъстващите ще научат защо Александър Славчев (вокал, китара), Светослав Неделчев (бас китара), Деян Илиев (барабани) и Теодор Петков (пиано)  са нарекли бандата си LowStep, както и какво се крие зад красивото и звучно соулфул смуут джаз, както момчетата определят стила си. В изпълнението на авторска музика и парчета на Chuck Loeb, Jaared, Kim Waters ще се включи и гост музикантът Марин Бозев с неговия саксофон.

Вход: 7 лева.