С настъпването на най-вълшебното време от годината – Коледа, Coca–Cola ще зарадва жителите и гостите на столицата със специална интерактивна 3D визуализация.

В продължение на две седмици - от 11 до 24 декември на площад "Княз Александър I Батенберг" тези, които не вярват в чудеса, и тези, които вярват, ще могат да се насладят на уникалните коледни 3D графики, създадени с най-модерната съвременна техника.

Всеки гост на специалното откриване  от 18. 00 часа на 11 декември ще получи жетон за вълшебните вендинг машини на Coca-Cola. Те ще дарят всички присъстващи с коледно настроение и много изненади. Събраните вълшебни емоции и вярата в коледното чудо на софиянци ще отключат магията на интерактивните 3D графики, благодарение на които фасадата на Националната художествена галерия ще оживее.

Коледа не би била толкова специален празник без семейството и най-близките ни приятели. Затова Coca–Cola всяка година се стреми да запази вълшебството на празника, напомняйки на своите потребители колко важно е да се ценят и спазват традициите.

Тази година и някои от най-любимите български изпълнители са заедно за Коледа! Орлин Горанов, Поли Генова, Орлин Павлов, Богомил, Дивна и Lexus се събраха в едно студио, за да запишат тазгодишната коледна песен на Coca-Cola - "Заедно с теб". Шестимата напълно различни и уникални като звучене изпълнители, събраха в едно стил, вдъхновение и истинска коледна емоция. Така те успяха да създадат една изключителна песен, посветена на най-светлия празник, способна да докосне всяко сърце. Доброто настроение в студиото по време на записите, бе запечатано и във видеоклип от режисьора Евгени Тодоров.

Нека заедно да създадем коледно настроение и да превърнем настъпващите празници в истинско вълшебство, приканиха организаторите.