Музикалната програма за Фестивала на цветовете в Пловдив на 13 септември вече е ясна.

Артистите, които ще се погрижат за доброто настроение на гребната база в града и хубавата музика в силовете EDM, минимъл, транс, хаус, евроденс, дръм-ен-бейс, хип-хоп и ту степ,  са диджеите от от Sofia Cartel - Danolite & Vida, Bruhu и Emil Prize от Camp Sessions, Stoyan, Rud Fellah, Digital Sound и Marti G.

За финал организаторите от Coco Agency ще съберат на сцената всички диджеи за общ 2-часов сет под надслова All Star Team, с който ще закрият третото издание на най-цветния фестивал в България.

Зад псевдонима DJ Vida стои синът на Момчил Колев - Калоян, който направи дебюта си на голямата сцена като диджей по време на първото издание на Фестивала на цветовете в София на 21 юни.

Събитието в Пловдив ще бъде предшествано от тематична фото изложба на главната улица от 1 до 14 септември.

Проявата ще се проведе с подкрепата на община Пловдив като част от кандидатурата на града за Европейска столица на културата 2019.

Билети за Фестивала на цветовете в Пловдив могат да се закупят в мрежата на Eventim в цялата страна. Промоционалните пропуски по 12 лв. свършиха,  редовната цена е 15лв.

Торбичките с цветен прах посетителите ще могат да закупуват на място: 1 торбичка с цветен прах ще струва 4 лв., 4 торбички – 10 лв., а 9 торбички – 20 лв.

Повече информация за предстоящата цветна експлозия в Пловдив следете във Фейсбук страницата на Фестивала на цветовете: www.facebook.com/HoliColourFestivalBulgaria