Мъжът на Елвира Георгиева – пластичния хирург д-р Николай Георгиев, е измамен от поп-фолкпевицата Снежина, писа “Телеграф”.

Неприятният инцидент се е случил преди няколко лета, но изплува наяве, след като се разбра, че докторът и певицата са съдружници в скандалната дискотека “Амнезия” в Студентски град в София, пред която бе убит 20-годишният студент Стоян Балтов.

Снежина не беше коректна. Няма да кажа какво си е правила, но към мене постъпи некоректно. Знам какво е положението на шоубизнеса и съм склонен да помагам, защото някои от певците са ми много добри приятели. За мен не е проблем това, че съм спонсорирал някого или съм го подпомогнал. Не съм искал никога парите веднага, те в никакъв случай не са били най-важното в моите взаимоотношения. Това е човек, който със сигурност няма да стъпи повече в клиниката ми”, разпенявил се докторът.
 
“Въобще не става въпрос за мен. Аз заведох при него моя близка приятелка, която си оперира корема и е страшно недоволна от него. Даже беше в много тежко състояние след операцията. А на всичкото отгоре си е платила, и то не малка сума”, пък контрира Снежина.

Преди десетина години тя и тогавашният й любовник Марко направиха един от най-успешните дуети в поп-фолка. Дори Слави Трифонов им продуцира два албума, от които останаха хитовете “Сексмашина” и “Гони ме, мале, мерцедес”.
 
Елвира Георгиева се запозна с настоящия си съпруг именно на операционната маса. Тя отиде да си напомпа бюста със силикон, след като реши да премине от естрадата към поп-фолка в края на 90-е, но привличането между тях се оказа по-силно от всичко.

Изпълнителката на хитовете “Коминочистач” и “Няма пътища назад” се разведе с композитора Владимир Наумов и се венча за д-р Георгиев, като слезе от музикалната сцена.

Тази година тя е решила поднови певческата си кариера и натиска своя бивш съпруг да й напише нов хит.

“Нещо не му идва музата в последно време”, обяснява пред изданието Елвира.