В моден дуел тази събота, 19 декември, в студиото на „Модерно” по "bTV" ще се изправят една от най-успешните жени на родната поп сцена - Нели Рангелова, и един истински кавалер - Даниел Ризов.

Как трябва да изглежда и да се държи една истинска дама и какви качества трябва да притежава кавалерът до нея зрителите ще разберат от Радост и нейните гости.

Нели ще разкрие, че не се чувства като дама. На този етап се усеща по-скоро като разкрепостена и темпераментна жена, която обича живота. „Жестовете на кавалерство за мен са съвсем естествени, опитвам се да възпитам сина си да не се страхува да казва „обичам те” и да гледа хората в очите”, сподели тя пред Радост.

Според Денис един мъж или носи кавалерството в себе си, или не, но напоследък му било много неприятна културата на съвременната българска жена.

Коя категория жени не харесва музикантът от група Ахат? За какво харчат парите си двете звезди? Какво има в гардеробите им? Защо са искали автографи от Денис на Пето авеню в Ню Йорк и каква е причината да хълца 23 дни?

Отговори на тези въпроси - в „Модерно” утре.