Радио Energy за поредна година ще зарадва свои слушатели с незабравимо пътуване до Франция за церемонията на NRJ Music Awards.

Двама от тях ще присъстват лично на едно от най-грандиозните събития на годината благодарение на медията и на Coca-Cola.

Най-големите звезди на музикалната сцена се събират в Кан за NRJ Music Awards всяка година. Тoзи път срещата им на Ривиерата е на 22 януари, когато ще си разпределят 13 статуетки, гласувани от феновете. 

Енрике Иглесиас (Enrique Iglesias), Блек Aйд Пийс (The Black Eyed Peas), Ъшър (Usher), Лейди Гага (Lady Gaga) – това са само част от музикалните идоли, които слушателите на радио Energy имат възможност да наблюдават от метри на живо.  

За да се включат в играта за специалните покани за NRJ Music Awards 2011, слушателите трябва да внимават в програмата на медията и всеки път, когато чуят коледния сигнал на Coca-Cola, последван от коледна песен, да отидат на www.radioenergy.bg и да попълнят формата за регистрация. Навръх Нова година - на 31 декември, по време на Energy Топ 100, двама слушатели ще чуят имената си и ще спечелят ВИП-покани за церемонията, които включват осигурени самолетни билети и хотел в Кан.

Ето и номинациите за  NRJ Music Awards 2011:

Дебют

- Inna
- Justin Bieber
- Ke$ha
- Taio Cruz

Изпълнителка
 
- Katy Perry
- Lady Gaga
- Rihanna
- Shakira

Изпълнител

- Eminem
- Enrique Iglesias
- James Blunt
- Usher

Група или дует
 
- Eminem & Rihanna
- Lady Gaga & Beyonce
- Muse
- The Black Eyed Peas

Песен
 
- "Love The Way You Lie" - Rihanna & Eminem
- "California Gurls" – Kary Perry
- "Bad Romance" – Lady Gaga
- "Waka Waka" - Shakira

Хит
 
- "Club Can’t Handle"  – Flo Rida
- "Waving Flag" – K’naan et Fefe
- "Give Me A Sign" - Remady
- "DJ Got Us Falling In" – Usher & Pitbull

За още инфо следи:

 www.radioenergy.bg.