Цвети от Експоус (Expose) задържа пълен пиано-бар без ток над 3 часа.

Тя и пианиската й пяха акапелно, аплодирани от над 100 души. Аварията по родното Черноморие изигра лоша шега на вокалистката, която беше дошла в Поморие за участието си в пиано-бар "Авеню" на комлекс "Атриум". Час след като беше започнала програмата на Цвети и пианистката й Емануела (двете на снимката), токът спрял, като оставил на тъмно всички гости.

Притеснени от случилото се, собствениците останали изумени, когато двете момичета взели ситуацията в свои ръце.

Цвети и Емануела изненадали посетителите акапелно. След близо 3 часа пеене без ток, микрофони и музика, електричеството дошло и концертът продължил още над 3 часа. Чак до 7 сутринта хората пели любимите си песни заедно със смелите момичета, разказват очевидци. Вокалистката на Експоус - Цвети, и нейната колежка Емануела, показали талант дори и на свещи, без грам светлина и никакво озвучаване.

Притеснен от аварията, дуетният партньор на Цвети - Светльо, запали телефона на певицата. А когато се убедил, че всичко е под контрол, поздравил гостите с рефрен от песен на Майкал Джексън по телефона.

400 км разделиха дуета, за да не разочарова Светльо голямата женска компания, празнуваща моминско парти в пиано-бар "Студио" в София, където по принцип групата се изявява в пълен състав.

Мъжката половинка от Експоус и пианистът на групата Юлиан Асенов също забавлявали горещите гости до ранни зори, но без проблеми с тока.