Пол Макартни (Paul McCartney) е на път да мине под венчило за трети път.

Мултимилионерката Нанси Шевъл (47) е дамата, на чийто чар музикантът клекна от раз, пишат американските таблоиди, отбелязвайки, че двамата вече си били връчили годежни пръстени.

Сър Макартни е на седмото небе, според информации на жълтата преса.

Пол и Нанси са на романтична екскурзия в САЩ в момента. Идеята им е да пребродят с форда, на който се возят, цялата страна. В техния маршрут - от Хямптънс до Ню Йорк, е и прочутата, възпята в стотици кавър версии, магистрала - "66". Воаяжът приключва именно в Ню Йорк, където е имението на 52-годишния изпълнител.

Въпреки обсебилите ги чувства, влюбените отделяли от времето си и за обсъждания, посветени на предстоящото шоу на Макартни в Израел идния месец.

Макар и без Битълс, сър Пол ще изнесе там концерт.

Това ще се случи най-вероятно в парка "Хаяркон" или на националния футболен стадион "Рамат Гат", където преди повече от 4 деселитетия на Ливърпулския квартет му бе забранено да се изяви, тъй като като щял да подрине моралните устои на обществото", припомня "News Of The World".

Макартни и Шевъл се познават от две десетилетия. Покойната вече съпруга на битълса - Линда Макартни, и Нанси са били твърде близки.

Според признания на техни приятели, Линда оставила специално послание на Нанси преди смъртта си.

"Ако някой ден те потърси, означава, че му е необходима любов, а ти си в състояние да му я дадеш, нали!", написала тя.